У оквиру циклуса концерата „Ars Musicum“ у петак, 13. новембра 2020. г,  у Галерији `73  одржан  је концерт Дас Дуа, који чине Мина Ковач Марковић, сопран и Јелена Минић, клавир. У програму је учествовао и Милан Стаменковић, глумац.

Концерт је, због тренутне епидемиолошке ситуације и ограниченог броја посетилаца, путем лајв стрима емитован преко Фејсбук стране Галерије `73.

Програми у Галерији `73 ће бити настављени у измењеним околностима у којима су се институције културе нашле. То свакако неће бити разлог да се грађанима и свим љубитељима културе ускрати духовност и лепота коју уметност пружа. Свесни околности да је публика Галерије `73 код куће, одлучили смо да им улепшамо дане колико је то могуће и путем ливе среам-а на званичној страници Галерије `73 гледају концерте и изложбе. Захваљујући вредном креативном тиму галерије постављени су дигитални ресурси који ће оногућити да уметност живи, изјавила је Мирела Пудар директорка Галерије `73.

На програму су биле композиције Густава Махлера (1860-1911): Lieder und Gesänge aus der Jugendzeit – "Песме из младости" и Рихарда Штрауса (1864-1949): Ophelia Lieder– "Офелијине песме".

Програм „Ars Musicum“ посвећен је афирмацији музичких талената и сваког месеца се редовно одржава у простору Галерије `73. Улаз за све концерте је бесплатан.