Почели су припремни радови на санацији Улице породице Илић и Улице Ранка Маринковића у Сремчици, који подразумевају скидање асфалта и мењање подлоге, а наредним данима, у складу са временским условима, биће постављен и нови асфалт.

Радове је данас обишао члан Већа Чедомир Совтић који је истакао да је су у питању улице у дужини од по 200 метара и да ће, с обзиром на та да се надовезују, а да више од четири деценије нису биле обнављане, веома значити грађанима овог дела Сремчице. То су потврдили и сами житељи улица, истичући да су захвални општини која је одреаговала на њихову иницијативу.

„Средства за извођење санације у вредности од 4,2 милиона динара издвојила је општина из свог капиталног буџета“, рекао је Чедомир Совтић и додао да је општина претходно издвојила средства и за изградњу нове Улице Мојсија Жарковића и уређење Улице Исаије Србина, које су недавно завршене.

У овом тренутку се изводе радови и у Улици Лепосаве Михајловић у насељу Беле воде, које спроводе екипе ЈКП „Београд пут“, на иницијативу општине Чукарица.