Екипе ЈКП „Београд пут“ започеле су данас, на предлог Градске општине Чукарица, санацију Улице Буда Томовића у насељу Беле воде. Уређењем улице, која није санирана више од три деценије, биће обухваћен коловоз у дужини од око 700 метара, као и уређење тротоара.

Радове су обишли помоћник председника Градске општине Чукарица Никола Аритоновић и члан Већа Чедомир Совтић.

У разговору са грађанима, који су изразили задовољство због уређења још једне од улица у насељу Беле воде, Никола Аритоновић је рекао да се, поред улице Црвено барјаче, где су радови у току, спроводи и уређење Улице Буда Томовића, такође у центру насеља.

„Поред улица које смо у протеклом периоду уредили у насељу Беле воде, трудили смо се да ове године санирамо још неколико важних саобраћајница, међу којима је и Улица Буда Томовића, која дуги низ година није рађена“, рекао је Никола Аритоновић.

Чедомир Совтић је истакао да ће поред санације коловоза у дужини од 700 метара, радови обухватити и уређење постојећих тротоара, као и поправку шахтова и сливника.

"Вредност радова је око 25 милиона динара, а инвеститор је ЈП „Путеви Београда“, додао је  Совтић.

Поред започетих радова у Улици Буда Томовића, у току је и санација коловоза у доњем делу Улице Браће Вучковић, до раскрснице са Водоводском улицом.