Уз добру атмосферу и подршку публике, у Спортском центру Жарково одржан је већ традиционални чукарички „Женски фудбалски турнир“. Да се жене одлично сналазе и у овом спорту, показале су учеснице турнира који је одржан по четврти пут, у организацији Спортске организације Чукарица и уз подршку Градске општине Чукарица.

На самом почетку, учесницима и присутнима се обратила председница Скупштине Градске општине Чукарица Лидија Јовановић, која им је пожелела добар пласман, али пре свега добру атмосферу и дружење. Она је додала да јој је драго да је турнир постао традиција и да има велику подршку, како учесница, тако и публике. Том приликом, председница Скупштине се захвалила и специјалној гошћи овогодишњег турнира, кошаркашици Дaјани Бутулији, која је са нашом кошаркашком репрезентацијом освојила олимпијску медаљу у Рио де Жанеиру.

Ове године, победнички пехар однела је екипа Предшколске установе  Чукарица", док је друга била екипа Градске општине Чукарица, а трећи тим Дома здравља „Др Симо Милошевић“. На такмичењу су учествовале и екипе „Маме за Марину Маљковић“ и екипа школа „Филип Кљајић-Фића“ и „Јосиф Панчић“, којима су припали четврто и пето место.

Пехар и медаље екипама и појединцима уручили су председница Скупштине Лидија Јовановић и помоћник председника Јовица Гостојић.