Комисија за предлагање награда општине Чукарица

                                 Упућује

 

П О З И В

ЗА ДОСТАВЉАЊЕ ПРЕДЛОГА ЗА ДОДЕЛУ НАГРАДЕ ОПШТИНЕ ЧУКАРИЦА ''МАТИЈА БАН''

 

Награда градске општине Чукарица Матија Бан” додељује се колективима и појединцима за постигнуте резултате у раду и унапређењу привреде, науке, културе, спорта, образовања и васпитања, здравствене, социјалне и дечје заштите, у области уметности као и очувању и заштити животне средине и другим областима јавног живота на градској општини Чукарица.

 

Право предлагања за доделу Награде градске општине Чукарица Матија Бан имају правна лица, установе, удружења грађана, органи и тела градске општине Чукарица као и грађани Чукарице.

Уз предлог за доделу награде, за сваког кадидата, доставља се:

  1. - Извод из Регистра привредних субјеката издато од Агенције за привредне регистре, не старији од месец дана; (правна лица)

  2. - Уверење привредног суда да привредно друштво у последње две године није кажњавано за привредни преступ и да му није изречена заштитна мера забране обављања делатности; (правна лица)

  3. - Уверење да није покренута истрага нити је подигнута оптужница против кандидата, не старијe од месец дана; (физичка лица);

Неблаговремени, необразложени и непотпуни предлози неће бити разматрани.

Награда градске општине Чукарица Матија Бан не може се додељивати појединцима запосленим у градској општини Чукарица и јавним предузећима и установама чији је оснивач Скупштина градске општине Чукарица, као ни колективима који се финансирају из буџета градске општине Чукарица.

Предлози се достављају на адресу: Градска општина Чукарица, Комисија за предлагање награда општине Чукарица, Шумадијски трг бр. 2, од 01. октобра до 31. октобра 2024. године.

Ближа обавештења могу се добити на телефон 30 52 382, 30 52 132, 30 52 384

Комисија за предлагање награда општине Чукарица