У насељу Горица у Сремчици тренутно су у току завршни радови на уређењу Улице Жила Верна. Реч је о реконструкцији улице у дужини од 500 метара, која се простире унутар самог насеља, у непосредној близини Основне школе „Душко Радовић“ и вртића „Горица“. Комплетна реконструкција, коју на иницијативу општине спроводе екипе ЈКП „Београд пут“, обухвата замену дотрајалог коловоза као и поправку ивичњака и шахтова на местима где је било оштећења.

Председник Градске општине Чукарица Срђан Коларић обишао је данас завршне радове на уређењу ове саобраћајнице заједно са помоћником председника Петром Мандићем и чланом Општинског већа Чедомиром Совтићем.

У разговору са грађанима председник је рекао да је ово још једна у низу саобраћајница које се уређују на Чукарици и најавио да ће након завршетка Улице Жила Верна, екипе „Београд пута“ почети са реконструкцијом Улице Томаса Едисона, такође у насељу Горица. Председник је подсетио да се упоредо са овим радовима обавља и санација Дољанске улице у Сремчици.

Члан Већа Чедомир Совтић је овом приликом додао да ускоро почињу и радови на више локација широм Чукарице, те ће тако почети реконструкција улица Синише Станковића,  Душана Влајића, као и Улице Григора Витеза на Јулином брду, а предстоје и радови на проширењу Улице 13. септембра у насељу Рушањ.