Хор „Свети Ђорђе“ са диригенткињом Емилијом Милин обележио је 90 година од оснивања, концертом у свом матичном простору - Храму Св. Георгија на Бановом брду. Хор баштини традицију Чукаричког певачког друштва основаног давне 1933. године на овој београдској општини. Концертом, на коме су као солисти наступили: презвитер Драган Видовић, старешина Храма Св. Георгија, Вишња Димитријевић, Алекса Недељковић и Милош Гашић, успешно је завршена ова јубиларна сезона током које је хор имао неколико значајних концерата.

Међу њима се посебно истичу наступ у програму Централне прославе Дана српске државности на Сретење у Орашцу, као и низ концерата на Фестивалу „Кузина“ у Уранополису у Грчкој, где је пут помогло Министарство културе Републике Србије.

На концерту је наступио и Дечији хор са диригенткињом Ирином Војводић.

Концерту, поводом јубилеја, у име Градске општине Чукарица, присуствовао је члан Већа за образовање и вере Миљан Ћеранић, коме је том приликом додељена и благодарница за изузетну сарадњу и подршку у раду.

Старешина храма, отац Драган Видовић, доделио је дипломе и заслужним члановима и установама, међу којима и захвалницу протојереју-ставрофору Славку Божићу и протојереју-ставрофору Чаславу Маринковићу. Старешина је пожелео хору још много успешних година, наговестивши да већ сада почиње припрема за обележавање наредне, јубиларне 100. годишњице хора „Свети Ђорђе“.