Почели су радови на уређењу атарског пута - потез Крушик у насељу Железник. Средства за уређење пута, у дужини од 1,5 км, а који ће омогућити прилаз пољопривредницима овог дела Железника, до њихових пољопривредних парцела, издвојила је општина Чукарица.

Радове су данас обишли члан Већа Никола Ђукановић, директорка ЈП „Пословни центар Чукарица“ Марија Гаврић. Они су, том приликом, разговарали и са покретачем иницијативе за уређење пута и пољопривредником Слободаном Јелкићем.

„Пут који управо уређујемо, у дужини од 1500 метара је веома значајан за пољопривреднике у овом делу, јер представља прилаз до парцела на површини од преко 700 ха. Зато смо се трудили да помогнемо пољопривредницима који су нам се обратили и иницирали радове, па ће они ускоро имати адекватан прилаз обрадивим површинама“, рекао је Никола Ђукановић..

Токм уређења, очишћен је и прилаз атарском путу, а поред овог потеза, у плану је, да до краја године, буду уређени путеви на још неколико локација на Чукарици, најавио је Никола Ђукановић члан Већа.